søndag 30. august 2009

Autentisk kommunikasjon på tvers av landegrenser

Høsten 2008 søkte ansatte ved Høgskolen i Østfold om støtte fra Norgesuniversitetet til et prosjekt knyttet til utvikling av digital samarbeidskompetanse i lærerutdanningen. Dessverre fikk vi ikke støtte, men kanskje kan prosjektbeskrivelsen inspirere andre til å søke på lignende prosjekt senere:

Prosjektbeskrivelse: Autentisk kommunikasjon på tvers av landegrenser

NB! Denne prosjektbeskrivelsen er en preprint og er ikke tilpasset de endelige krav som vi måtte forholde oss til da vi søkte Norgesuniversitet om støtte.

torsdag 6. august 2009

Multimodale virkemidler i sammensatte tekster

I forbindelse med NUV-prosjektet mitt om digitale fortellinger har jeg laget en "opplæringsvideo". Jeg analyserer hvordan Erik Lund bruker multimodale virkemidler i den digitale fortellingen om faren min.



Kom gjerne med kommentarer! Lyden ble dessverre ikke helt bra noen steder.

tirsdag 4. august 2009

Større åpenhet i høyere utdanning

NTNU og Universitetet i Stavanger begynner nå å legge ut forelesningsvideoer åpent på nettet. I første omgang er hensikten folkeopplysning og forskningsformidling.

lørdag 1. august 2009

Digitale fortellinger i Rådeskolene

Nå i vår har jeg hatt ansvaret for et nettbasert studium i Digitale fortellinger. 13 lærere fra Rådeskolene har gjennomført studiet. I høst vil jeg jobbe med å skrive en rapport om prosjektarbeidet (og kanskje noen artikler) om temaet. På denne pageflakessiden finner dere en oversikt over prosjektaktiviteten.